colofon

      Laatste nieuws    
      Wedstrijd            
      Parcours             
      Overnachten   
      Nevenactiviteiten 
      Uitslagen     
      Foto impressie 
      Sponsoring         

GOED, BETER, BEST

Op woensdag 24 maart heeft in Kerkrade de 17e editie van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 plaatsgevonden. Bijna 4000 ambtenaren uit zo'n 300 gemeenten waren op bezoek in Kerkrade. Om 10.50 uur opende burgemeester Jos Som het evenement en nam daarna een moment van stilte in acht ter nagedachtenis aan het overlijden van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Juliana der Nederlanden. Om 11.00 uur startte de eerste run. Uiteindelijk werd om 17.00 uur tijdens de spectaculaire prijsuitreiking bekendgemaakt dat de gemeente Best winnend uit de bus kwam en daarmee een jaar lang de titel van snelste gemeente van Nederland krijgt.

Parcours
Het parcours van de 17e editie van de veldloop was niet bepaald gemakkelijk. In totaal zat er een hoogteverschil in van bijna 50 meter. De lopers werden al rennend geconfronteerd met de Limburgse heuvels en liepen onder andere door de Groene Long en het Hambos. De start was bij de Rodahal en de finish op de markt.

Nevenactiviteiten
Zowel op de markt als bij en in de Rodahal vonden vele activiteiten plaats. Hier waren de zogenaamde plaza's ingericht en kon men eten, drinken, aanmoedigen en muziek luisteren en konden de renners zich omkleden en laten masseren. Ruimte voor gezelligheid was er in Kerkrade dan ook genoeg! In de nabij gelegen D'r Pool hadden de lopers de mogelijkheid om uit te zwemmen en te douchen. Bij kasteel Erenstein, waar het parcours onder andere langs liep, was het supportersplaza ingericht en moedigden de meegereisde supporters hun collega's en andere lopers aan.

Correspondentieadres :
Postbus 600
6460 AP KERKRADE
T 045 - 567 63 88
F 045 - 567 63 95
E nkveldloop@kerkrade.nl

Bezoekadres :
Markt 33
6461 EC KERKRADE

Bankrelatie :
Rabobank Kerkrade, rekeningnummer 16.84.23.367