colofon

      Laatste nieuws    
      Wedstrijd            
      Parcours             
      Overnachten   
      Nevenactiviteiten 
      Uitslagen     
      Foto impressie 
      Sponsoring         

BMC TMOP NK RUNNERSMAIL

Uitgave 8, 30 maart 2004

GOED, BETER, BEST !!!
In een spannende eindstrijd tussen Hardenberg, Den Haag en Breda werd uiteindelijk gemeente Best de 'snelste gemeente van Nederland' tijdens de 17e editie van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004. Proficiat Best vanuit Kerkrade en de rest van Nederland!

UITSLAGEN
De officieuze uitslagen van alle runners staan vermeld op de uitslagenpagina . Kijk snel naar jouw persoonlijke >toptijd= en het gemeenteklassement. De officiële uitslag van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 volgt binnen enkele dagen; je wordt via de eerstvolgende runnersmail hierover geïnformeerd.

NK REVIEW
Wij hebben met volle teugen genoten vanaf de PrePastaParty in Abdij Rolduc tot en met de knallende prijsuitreiking in de Rodahal. Het zware parcours werd rechtgezet met vertier en vermaak op de Markt en in de Rodahal. Grote dank aan alle runners, supporters, contactpersonen, samenwerkende partners en sponsors. Surf snel voor een reportage voor de uitslagenpagina .

AKTIEFOTO.NL
Je persoonlijke foto op basis van je startnummer vind je terug via www.aktiefoto.nl . Maak meteen je online bestelling gereed. Ook voor alle sfeer- en teamfoto's van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004.

NK PRIJSVRAAG
Winnaar van onze NK prijsvraag is Gert van de Biezen van gemeente Barneveld. Proficiat Gert met je weekendje-weg voor 2 personen in Abdij Rolduc in Kerkrade.

TIPS & SUGGESTIES
Wij staan open voor tips, suggesties en kritiek. Mail je reactie naar nkveldloop@kerkrade.nl en wij nemen het mee in de evaluatie voor volgende NK-edities.

GEZOCHT & GEVONDEN
Maar liefst 3 kuub (!) aan gevonden voorwerpen hebben wij verzameld in de Rodahal, d'r Pool en op de Markt, variërend van high-tech autoradio-frontjes via deftige herenmantels tot charmante strings. Graag willen wij dit aan jullie teruggeven. Mis je iets, mail dan naar nkveldloop@kerkrade.nl .

EMMEN 2005
Het atletiekstokje van 1 meter is in Kerkrade na de prijsuitreiking overgedragen aan de gemeente Emmen. In 2005 gaan we met z'n allen naar Drenthe en surf nu alvast naar www.emmen.nl . Wij wensen Emmen op woensdag 23 maart 2005 heel veel succes. Kerkrade is er in ieder geval bij!

NOG BETALEN?
Heb je de deelnemersbijdragen nog niet voldaan, verzoeken wij jullie dit voor 8 april 2004 alsnog te doen. Het totaalbedrag s.v.p. overboeken naar Rabobank rekeningnummer 16.84.23.367 t.a.v. Stichting NK Veldloop Gemeenten 2004 onder vermelding van gemeentenaam, aantal deelnemers en relatienummer.





Emmen loopt zich nu al warm voor de veldoop van 2005

Zijn ze nu al bezig met de veldloop van 2005? We hebben toch eerst de veldloop in Kerkrade? Ja, dat is waar. Maar de organiserende gemeente Emmen loopt zich nu al warm om ook in 2005 een mooie veldloop te organiseren. Een veldloop in een groene gemeente met voor het eerst in de geschiedenis een internationaal tintje.

De veldloop in Emmen wordt een bijzondere. Allereerst voor de gemeente Emmen en de provincie Drenthe, want nog nooit eerder is een ambtenarenveldloop in de Drenthe georganiseerd. Een mijlpaal dus. Maar het is ook bijzonder omdat het een internationale veldloop wordt. De gemeente Emmen heeft een stedenband met de regio Ems-Dollard (Duitsland). onze ‘internationale’ collega’s worden daarom uitgenodigd om mee te dingen naar de hoofdprijs.

Sportieve gemeente
Bij 'Emmen' denkt u waarschijnlijk al gauw aan het Noorder Dierenpark Emmen. Maar Emmen is meer: Emmen is groen, Emmen is gezellig, Emmen is bereikbaar, en Emmen is sportief! Met de voetbalclub BVO Emmen, handbalclub E&O en tafeltennisvereniging ‘De Treffers’ heeft Emmen bijvoorbeeld drie professionele sportclubs. Daarbij zijn er maar liefst ruim 220 sportverenigingen in de gemeente. Een veldloop past daarom uitstekend in het plaatje van een sportieve gemeente.

Emmen heeft wat te bieden!
In 2005 kunt u uw hardloopschoenen, sporttenue en hartslagmeter uit de kast halen om naar Emmen af te reizen. En wij kunnen u verzekeren: u doet dat niet voor niets, want Emmen heeft u wat te bieden! Emmen is onlangs uitgeroepen als vierde groene stad van Nederland. U kunt tijdens de loop dan ook genieten van een prachtig stukje groen parcours door het plaatselijke Oosterse Bos. Ook sportief biedt Emmen alle voorwaarden voor een prettige ambtenarenloop. Diverse sportverenigingen helpen mee om u een plezierige veldloop met de afstanden 3, 6, 9 en 12 kilometer- aan te bieden. Denk daarbij aan de faciliteiten zoals kleedkamers, verzorging en parkeerruimte. En ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd, want ook in dit geval gaan 'sportief' en 'gezelligheid' prima samen, dat wordt allemaal geregeld. En Emmen is in 2005 nog beter bereikbaar, omdat u ons dan ook kunt bereiken via de dan verdubbelde snelweg A37 (Hoogeveen richting het Duitse Meppen).

U doet toch ook mee?
Emmen doet z’n best om in 2005 een mooie ambtenarenveldloop te organiseren. En we hopen natuurlijk van harte dat u dan ook meedoet. Graag zien we u ook in 2005 in Emmen aan de startstreep!

Voor meer informatie over Emmen kijk op www.emmen.nl





Extra BMC TMOP NK Runnersmail

uitgave 7, 22 maart 2004

Zoals iedereen inmiddels weet, is afgelopen zaterdag Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Juliana der Nederlanden overleden. Dit is een hele trieste zaak en de organisatie van de NK Veldloop wil hier dan ook zeker bij stil blijven staan. Omdat er begrijpelijkerwijs veel telefoontjes binnenkomen over of de veldloop nu wel of niet doorgaat, heeft de organisatie besloten een extra mail te versturen om aan te geven dat ondanks het trieste overlijden van onze voormalige Koningin, de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 op 24 maart in Kerkrade wel doorgaat. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je terecht op nkveldloop@kerkrade.nl of op telefoonnummer 045 - 567 63 88. Stichting NK Veldloop Gemeenten 2004.





BMC TMOP NK RUNNERSMAIL

Uitgave 6, 19 maart 2004

WELKOM IN KERKRADE
Wij heten iedereen van harte welkom in Kerkrade tijdens de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004. Gastheer Kerkrade verzorgt jullie op woensdag 24 maart 2004 een warm welkom, een geweldig parcours en natuurlijk op-en-top vertier voor runners en supporters.

SPONSORS LINE-UP
Niet alleen gastheer Kerkrade, maar ook onze sponsorrelaties heten jullie een warm welkom in Kerkrade. Een compleet overzicht van onze sponsors en samenwerkende partners staat op de sponsors line-up .

PRE-PASTA-PARTY
Ben je al op dinsdag 23 maart 2004 in het zuiden, sluit je dan aan bij de PrePastaParty in Abdij Rolduc: ontmoet ruim 400 collega-ambtenaren in sfeer en ambiance. Ook als je elders overnacht ben je van harte welkom in Abdij Rolduc. Meld je wel hiervoor aan voor 22 maart via 045 - 546 68 88 of surf naar www.rolduc.com en klik op 'arrangementen'.

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN
De mogelijkheid tot inschrijven voor de BMC/TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 is afgelopen. Startnummers en chips zijn inmiddels toegewezen en ChampionChip staat te popelen om jullie looptijden op woensdag 24 maart te registreren.

AFHALEN STARTNUMMERS
Zoals vermeld in ons RunnersMagazine kunnen de contactpersonen vanaf 9.00 uur in de Rodahal terecht voor het afhalen van de enveloppe met startnummers en ChampionChips. Via bewegwijzering kom je terecht bij de inschrijfbalies. De gemeenten kunnen terecht bij balie 1 t/m 6; overige instellingen, organisaties en sponsorrelaties kunnen terecht bij balie 7.

STARTTIJDEN ONGEWIJZIGD
De starttijden voor de verschillende lopen zijn ongewijzigd; surf naar wedstrijd voor het overzicht van alle starttijden of raadpleeg pagina 24 in ons RunnersMagazine.

LOOPAFSTANDEN
De exacte loopafstanden zijn inmiddels nagemeten:
6 km 5.935 meter
9 km 9.206 meter
12 km 12.233 meter
Onderweg word je uiteraard via kilometerportalen op de hoogte gehouden van het aantal kilometers. Surf voor een beschrijving en hoogteprofielen naar parcours . En denk eraan: het aantal meters dat je afdaalt, moet je ook weer bergop ..... !!!

BETALEN
Heb je de deelnemersbijdragen nog niet voldaan, verzoeken wij je vriendelijk dit per omgaande te doen. Het totaalbedrag kun je overboeken naar Rabobank rekeningnummer 16.84.23.367 onder vermelding van gemeentenaam, aantal deelnemers en relatienummer. Op de dag zelf kun je eveneens contant afrekenen bij het inschrijfbureau in de Rodahal.

OP-EN-TOP VERTIER
Tijdens de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 kun je naast lopen de hele dag terecht voor op-en-top vertier en vermaak op de Markt, in en rondom de Rodahal en bij SupportersPlaza. En verheug je op muziek en live-optredens richting de prijsuitreiking om 16.30 uur; zorg dat je erbij bent in de Rodahal.

VERKEER
Start en finish van de BMC/TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 ligt midden in het stadscentrum. Dit betekent dat het centrum van Kerkrade op woensdag 24 maart voor alle runners en supporters met eigen vervoer en touringcar niet of nauwelijks bereikbaar is. Vandaar dat in Kerkrade wordt gewerkt met een transferium. Surf hiervoor naar verkeer en vervoer . Plan op tijd je heenreis en houd rekening met files, wegwerkzaamheden en andere gebruikelijke Nederlandse ochtendtaferelen! Je terugreis plan je bij voorkeur na de prijsuitreiking en afsluiting. Zo mijd je tevens de avondfiles; dubbel voordeel dus.

FEEL BORN
Goed voorbereid? BORN heeft voor iedere deelnemer aan het NK Veldloop in Kerkrade een pakketje samengesteld tegen een bijzondere inhoud en een sterk gereduceerde prijs. Ideale verzorging vóór en na de veldloop zijn heel belangrijk... 'Feel BORN' en kijk snel op www.bornstore.com

NK CREW
Op 24 maart staan 200 vrijwilligers enthousiast voor jou klaar. In tegenstelling tot de vermelding in ons RunnersMagazine, is de NK Crew herkenbaar aan het felrode NK windjack.

TOT SLOT
Veel succes tijdens de 17e editie van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 in Kerkrade !!!





BMC TMOP NK RUNNERSMAIL

Uitgave 5, 15 maart 2004

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN
De mogelijkheid tot inschrijven voor de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 is afgelopen. Inmiddels zijn alle inschrijvingen gescreend, administratief verwerkt en overgeleverd aan ChampionChip. Door topdrukte op het inschrijfbureau waren de bevestigingen met enige vertraging nog onderweg in jullie richting, waarvoor onze excuses.

PARCOURS
In Apeldoorn gold in 2003 'vet de kuiten in', in Kerkrade geldt: 'maak je borst maar nat !!!'. Het parcours is mooi, maar zwaar...... Surf naar parcours en geniet onder meer van de hoogteprofielen. Maar na afloop is het op-en-top genieten van uitzwemmen in d'r Pool, eb vervolgens vertier en vermaak op de Markt, rondom de Rodahal en bij SupportersPlaza. En verheug je op muziek en live-optredens richting de prijsuitreiking om 16.30 uur in de Rodahal; wat ons betreft gaat dan 'het dak eraf'!

VERKEER
Start en finish van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 ligt midden in het stadscentrum. Dit betekent dat het centrum van Kerkrade op woensdag 24 maart voor alle runners en supporters met eigen vervoer en touringcar niet bereikbaar is. Vandaar dat in Kerkrade wordt gewerkt met een transferium, het Parkstad Limburg Stadion, de thuisbasis van Roda JC. Alle info over het transferium en de route naar Kerkrade staat op verkeer en vervoer.

Plan op tijd je heenreis en houd rekening met files, wegwerkzaamheden en andere gebruikelijke Nederlandse ochtendtaferelen!

RUNNERSMAGAZINE
Het RunnersMagazine is afgelopen weken in veelvoud op basis van inschrijving aan de contactpersoon toegezonden. Je hoeft dus niet meer via mail een verzoek daartoe in te dienen, tenzij uiterlijk woensdag 17 maart aanstaande mocht blijken dat je nog niets hebt ontvangen.

Verzoek tot toezending van extra exemplaren blijft via nkveldloop@kerkrade.nl eveneens tot 17 maart aanstaande mogelijk. Tevens is op de dag van het evenement het magazine alsnog verkrijgbaar bij InfoPlaza in de Rodahal.

TOT SLOT
We wensen je veel surf-, leesplezier en voorvreugde en wensen je tevens veel succes met alle voorbereidingen. Onze volgende BMC TMOP Runnersmail kun je rond 19 maart verwachten met de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Mocht je tot die tijd nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

COLOFON
Stichting NK Veldloop Gemeenten 2004
Postbus 600
6460 AP KERKRADE
T 045 - 567 63 88
F 045 - 567 63 95
E nkveldloop@kerkrade.nl
Rabobank rekeningnummer 16.84.23.367





BMC TMOP NK RUNNERSMAIL

Uitgave 4, februari 2004

NK-VIRUS
Het overnachtingsarrangement in Abdij Rolduc is nagenoeg uitverkocht, het stevige parcours is vele malen ingelopen, de kilometerportalen zijn zichtbaar opgesteld, het water om te douchen en uit te zwemmen is heerlijk warm, de biertappunten zijn rijkelijk aanwezig, DJ en artiesten popelen om voor jullie op te treden, de enthousiaste vrijwilligers staan klaar voor een warm welkom....., kortom het NK-virus heeft Kerkrade volop te pakken!

Op naar de 5000
Nu zijn jullie aan de beurt: op naar de 5000 runners en supporters. Surf naar inschrijven en verzorg online je inschrijving van jouw organisatie. Doe mee en schrijf in voor 1 maart 2004!

Parcours
De parcoursbeschrijving is niet alleen uitgebreid met foto-materiaal, maar ook met de hoogteprofielen. Wil je weten waar je op woensdag 24 maart 2004 'zwoegend' voorbij komt, surf dan snel naar parcours . Langs het parcours zullen kilometerborden worden geplaatst zodat duidelijk is welke afstand je hebt afgelegd, maar wat misschien nog belangrijker is: hoever moet ik nog?

Wedstrijd
De uitslag van de wedstrijden wordt opgemaakt aan de hand van de brutotijden. De nettotijden worden als service verstrekt. Na elke loop zal een voorlopig klassement worden opgemaakt. Na de 2de loop over de betreffende afstand wordt het definitieve klassement bekend gemaakt.

RunnersMagazine
Deze week ontvang je ons RunnersMagazine in het aantal exemplaren dat je zelf hebt aangegeven. Dit magazine is bedoeld om je helemaal wegwijs te maken over alle ins en outs die met de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 te maken hebben, zodat je op dinsdag 23 en woensdag 24 maart niet voor verrassingen komt te staan. Mocht je nog wat exemplaren van het magazine nodig hebben, mail naar nkveldloop@kerkrade.nl .

Doe mee en win een weekend-arrangement Zuid-Limburg
Raad het aantal deelnemers van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 en maak kans op een weekend-arrangement Zuid-Limburg voor 2 personen! Mail eenvoudigweg het aantal runners dat volgens jou deelneemt op woensdag 24 maart 2004 in Kerkrade naar nkveldloop@kerkrade.nl . Op de dag zelf is het aantal deelnemers daadwerkelijk bekend en is rond 16.30 uur de prijsuitreiking. Mailen kan tot 1 maart 2004 en je kunt maar één keer deelnemen. De prijsvraag staat voor elke deelnemer aan de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 open.

Colofon
Veel gevraagd per mail en telefoon: wie zijn wij?
Stichting NK Veldloop Gemeenten 2004
Postbus 600
6460 AP KERKRADE
T 045 - 567 63 88
F 045 - 567 63 95
E nkveldloop@kerkrade.nl
Rabobank rekeningnummer 16.84.23.367

Carnaval
In verband met carnaval is ons NK secretariaat op carnavalsmaandag en dinsdag telefonisch niet bereikbaar. Vanaf woensdag 25 februari staan we weer voor u klaar. Mailen kun je ons natuurlijk wel!

Tot slot
We wensen je veel surf-, leesplezier en voorvreugde en wensen je tevens veel succes met alle voorbereidingen. Onze nieuwe Runnersmail kun je begin maart weer verwachten. Mocht je tot die tijd nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.



BMC TMOP NK RUNNERSMAIL

Uitgave 3, februari 2004

Overnachtings-update
Het overnachtingsarrangement van Abdij Rolduc op dinsdagavond 23 maart 2004 is nagenoeg uitverkocht. Surf naar onze overige overnachtingsarrangementen in de regio.

Affiche
Ter promotie van het evenement tref je op onze web-site het NK affiche aan. Print het uit of mail het door naar je collega-ambtenaren.

Prijsvraag
Raad het aantal deelnemers van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 en maak kans op een weekend-arrangement Zuid-Limburg voor 2 personen! Mail eenvoudigweg het aantal runners dat volgens jou deelneemt op woensdag 24 maart 2004 in Kerkrade naar nkveldloop@kerkrade.nl . Op de dag zelf is het aantal deelnemers daadwerkelijk bekend en is rond 16.30 uur de prijsuitreiking. Mailen kan tot 1 maart 2004 en je kunt maar één keer deelnemen. De prijsvraag staat voor elke deelnemer aan de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 open.

Born Sport
Dertig zelf ontwikkelde producten in drie productlijnen: Sportvoeding, Sportverzorging en Supplementen. Allemaal gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Naast een ontelbaar aantal recreatieve sporters wereldwijd, maken ook de nationale wielerselectiesw van Nederland en Spanje al jaren dankbaar gebruik van BORN, evenals 'Limburgs trots' Roda JC.

BORN staat garant voor de hoogst haalbare kwaliteit met de sporter als middelpunt. BORN schept een belangrijke randvoorwaarde voor topprestaties. Kijk daarom snel op www.bornstore.com of mail ons voor meer info@bornsport.com .

Parcours
De parcoursbeschrijving is uitgebreid met foto-materiaal. Wil je weten waar je op woensdag 24 maart 2004 voorbij komt, surf dan snel naar parcours .

RunnersMagazine
Binnenkort wordt aan alle contactpersonen het Runnersmagazine verstuurd. Dit is een boekje waar alle lopersinformatie in staat. Om een goed overzicht te krijgen van de hoeveelheid boekjes die we per contactpersoon moeten versturen, vragen we je ons even te laten weten over hoeveel exemplaren van het RunnersMagazine je wilt beschikken. Relateer het aantal magazines aan jouw deelnemersteam. Mail het aantal naar nkveldloop@kerkrade.nl .



BMC TMOP RUNNERSMAIL

Uitgave 2, december 2003

INSCHRIJVING NK VELDLOOP GEOPEND
Vanaf vandaag is het inschrijbureau officieel geopend. Surf snel naar inschrijvingen . Traditioneel maken wij gebruik van de collectieve inschrijving via de contactpersoon van jouw gemeente.

Op de inschrijfpagina tref je tevens een individueel inschrijfformulier aan voor intern gebruik binnen je eigen gemeente en een promotie-artikel en een affiche voor je personeelsblad.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2004.

Dank
In november 2003 hebben wij onze eerste BMC TMOP NK Runnersmail vezonden naar alle contactpersonen in den lande. Tevens is de mail verstuurd naar gemeenten die nog nooit hebben deelgenomen. Via deze weg onze dank naar aanleiding van jullie leuke en attente reactie’s: tientalle tips, suggesties, mutatie’s en ideeën belanden in Kerkrade. De opmerkelijkste reactie kwam van de gemeente Liesveld: ‘ik doe niet mee aan een veldloop, ik ren mij al rot in het gemeentehuis’.

Op naar de 5000
Gestart in Heemskerk in 1988 met 997 deelnemers, en gegroeid tot 4812 runners in 2003 in Apeldoorn: een heuse topprestatie. In Kerkrade willen wij die lijn in 2004 doorzetten: op naar de 5000 runners én supporters! Jij als contactpersoon ben in dat opzicht katalysator binnen je eigen gemeente van onze NK-organisatie. Speciaal richten wij ons op die gemeenten, die nog nooit hebben deelgenomen aan de NK. Doe mee en schrijf je in!

RunnersMagazine
Eind februari 2004 ontvang je ons RunnersMagazine, boordevol met informatie over de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004. Naast informatie over het parcours, de wedstrijd en verkeer, wordt tevens aandacht besteed aan de diverse randactiviteiten op dinsdag 23 en woensdag 24 maart 2004.

Doe mee en win een weekend-arrangement Zuid-Limburg
Raad het aantal deelnemers van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 en maak kans op een weekend-arrangement Zuid-Limburg voor 2 personen!

Mail eenvoudigweg het aantal runners dat volgens jou deelneemt op woensdag 24 maart 2004 in Kerkrade naar nkveldloop@kerkrade.nl. Op de dag zelf is het aantal deelnemers daadwerkelijk bekend, en is rond 16.30 uur de prijsuitreiking.

Mailen kan tot 1 maart 2004 en je kunt maar een keer deelnemen. De prijsvraag staat voor elke deelnemer aan de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 open.

Sponsoren line-up
Met trots presenteren wij onze sponsoren, relaties en participanten die de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 mede mogelijk maken. Surf naar sponsoren voor een overzicht.

Tot slot
Fijne feestdagen en een gezond en sportief 2004.





BMC TMOP RUNNERSMAIL

Uitgave 1, november 2003

De eerste nieuwsbrief
Voor u ziet u de eerste nieuwsbrief over de NK Veldloop voor gemeenteambtenaren 2004 in Kerkrade. We hebben deze digitale nieuwsbrief de naam Runnersmail gegeven. Waarom dat is, hoeven we u natuurlijk niet uit te leggen! De komende maanden zullen we u door middel van deze Runnersmail op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de veldloop. We wensen u veel leesplezier en voorvreugde.

De voorbereidingen zijn in volle gang
De gemeente Kerkrade is enthousiast bezig met alle voorbereidingen op de NK veldloop voor gemeenteambtenaren op woensdag 24 maart 2004. Op deze dag hopen wij 5000 runners en supporters in Kerkrade te mogen ontmoeten, die onze zuidelijke heuvelgemeente graag willen bezoeken. Want immers: Kerkrade is dichterbij dan u denkt. Op dinsdag 23 maart begint de gezelligheid al met een overnachting en een leuke avond vooraf.

Hoofdsponsor
Met grote trots presenteren wij onze hoofdsponsor: BMC TMOP.

Uw hulp
Voor een goede communicatie naar alle renners en supporters hebben we uw hulp nodig. Tot aan het evenement ontvangt u regelmatig informatie per mail, maar ook per post. Daarbij is het erg belangrijk dat wij de juiste informatie hebben over alle contactpersonen. De huidige gegevens hebben wij met dank overgenomen van de gemeenten Apeldoorn en Haarlemmermeer. Toch willen we graag de meest correcte gegevens. Wij vragen u dan ook om uw naam, voornaam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer aan ons door te geven via nkveldloop@kerkrade.nl. Alvast heel erg bedankt voor uw hulp.

Heeft u nog vragen
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht op onze website www.nkveldloop2004.nl. Hier is ook verdere informatie te vinden over overnachtingsarrangementen, parcours etc. We hebben voor u bijvoorbeeld een exclusief overnachtingsarrangement van de Abdij Rolduc, die overigens in 2004 haar 900 -jarig bestaan viert. Ook kunt u voor meer info terecht bij Jolanda Pruis op telefoonnummer 045 - 56763 88 of op e-mail nkveldloop@kerkrade.nl.





BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004

Na het geslaagde NK Veldloop Gemeenten 2003 in Apeldoorn, is het de beurt aan de gemeente Kerkrade om de 17e editie van dit Nederlands kampioenschap veldloop voor gemeenteambtenaren te organiseren in het jaar 2004.


Wanneer
Op woensdag 24 maart 2004. Veranker deze datum in je agenda.

Parcours Start en finish in het stadscentrum van Kerkrade en vervolgens door het heuvelachtige, beboste en waterrijke gebied van de Groene Long, de Anselvallei.

Afstanden
6-, 9- en 12 kilometer in diverse categorieën.

Wie
Voor alle gemeenteambtenaren van Nederland, jong-oud-dik-dun-sportief-recreatief-actief-langs-de-lijn-etc.

Organisatie
Stichting NK Veldloop Gemeenten 2004

Doe mee !!!
Wil jij met je gemeente deelnemen aan BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004, stuur dan direct een mail naar nkveldloop@kerkrade.nl.

Info
Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met: Jolanda Pruis via doorkiesnummer 045 - 567 63 88.

Welkom in Kerkrade
Iedere gemeenteambtenaar is als runner of supporter van harte welkom op woensdag 24 maart 2004, of nog beter op de dinsdag voorafgaand al, met een overnachting en een leuke avond vooraf. Kijk snel naar ons overnachtingsarrangement.

Tot dinsdag 23 en woensdag 24 maart 2004 bij de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 in Kerkrade, dichterbij dan je denkt!