colofon

      Laatste nieuws    
      Wedstrijd            
      Parcours             
      Overnachten   
      Nevenactiviteiten 
      Uitslagen     
      Foto impressie 
      Sponsoring         
NEVENACTIVITEITEN

Sfeer en ambiance
Naast het sportieve element van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004, wordt er ruimschoots aandacht besteed aan sfeer, cultuur en goede verzorging van onze gasten. Een speciale werkgroep is belast met het arrangeren van diverse randactiviteiten welke op 23 en 24 maart 2004 zullen plaatsvinden.


Plaza's
Centraal bij de nevenactiviteiten staan diverse plaza's zoals FoodPlaza, InfoPlaza, RunnersPlaza, VlaaiPlaza, Supportersplaza, MassagePlaza en SponsorPlaza. De Plaza's zijn verdeeld over diverse locaties en zijn de gehele dag geopend. Voorts wordt er op de diverse locaties de nodige sfeer gecreëerd in de vorm van entertainment, versieringen en andere sfeer makende elementen. De entertaining loopt als rode draad door het geheel en verschuift tijdsgebonden van locatie naar locatie. Zo wordt 's-ochtends met name op de startlocatie bij de Rodahal het een en ander georganiseerd en zal bijvoorbeeld de start op ludieke wijze gaan plaatsvinden. Op de markt worden vervolgens de strijdende deelnemers op gepaste wijze onthaald en draagt de lokale horeca zorg voor de verzorging van de inwendige mens.

SupportersPlaza
Het nabij Kasteel Erenstein sfeervol ingerichte SupportersPlaza is bereikbaar met een speciale minitrein. Op deze locatie wordt naast verzorging van de runners ook de verzorging van de supporters niet vergeten.

Feestelijke afsluiting
Het uiteindelijke hoogtepunt van de nevenactiviteiten vindt wederom in de Rodahal plaats middels de prijsuitreiking en een feestelijke afsluiting. De daadwerkelijke invulling hiervan houden wij uiteraard nog even voor ons zelf.

PastaParty in Abdij Rolduc
Mochten er echte party-animals onder jullie zijn, dan kan reeds op dinsdagavond 23 maart 2004 avond vooraf de lokale horeca worden bezocht of kun je deelnemen aan de PastaParty op de overnachtingslocatie bij Hotel Abdij Rolduc.

Fotoplaza
Aktiefoto maakt van alle deelnemers prachtige finishfoto’s en een sfeerreportage van het NK. Naast de gebruikelijk finishfoto zal door Aktiefoto een Fotoplaza worden ingericht. Deelnemers en bezoekers kunnen daar een groeps- of teamfoto laten maken. De groepsfoto zal beslist een leuke herinnering vormen aan een onvergetelijke dag te Kerkrade. Het resultaat vanaf 27 maart op uw gemak te aanschouwen en te bestellen via internet op de site www.aktiefoto.nl

Welkom in Kerkrade
Onze doelstelling is duidelijk. Wij willen jou op gepaste wijze vermaken en de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 tot een onvergetelijk evenement verheven.

Wij zullen er klaar voor zijn en verwachten jou met veel plezier op 23 en 24 maart in Kerkrade !!!