colofon

      Laatste nieuws    
      Wedstrijd            
      Parcours             
      Overnachten   
      Nevenactiviteiten 
      Uitslagen     
      Verkeer&vervoer 
      Sponsoring         

TRANSFERIUM

Stadscentrum
Start en finish van de BMC TMOP NK Veldloop Gemeenten 2004 ligt middenin het stadscentrum. Dit betekent dat Kerkrade op woensdag 24 maart 2004 voor 5000 runners en supporters met eigen vervoer en touringcar niet of nauwelijks bereikbaar is. Vandaar dat in Kerkrade wordt gewerkt met een transferium.

Auto
Uw eigen auto parkeert u rondom het Parkstad Limburg Stadion aan de rand van de stad, direct bij de afslag van de autoweg. Vandaar uit pendelen touringcars richting start en onze omkleedvoorziening Rodahal. Aan het eind van de dag wordt u in pendel weer teruggebracht naar uw eigen auto.

Touringcar
Komt u met touringcar, wordt u ook bij het Parkstad Limburg Stadion verwacht. Onder begeleiding wordt u vervolgens richting start en omkleedvoorziening Rodahal gebracht.

Route naar Kerkrade
Kerkrade is eenvoudig via de snelwegen bereikbaar. Surf naar de route naar Kerkrade voor de routebeschrijving vanuit alle windstreken. Houd wel rekening met de Nederlandse ochtendspits!

Trein
Komt u per trein: start en omkleedvoorziening liggen op 10 minuten wandelen vanaf station Kerkrade Centrum.

Dinsdag 23 maart 2004
Nog beter is reeds op dinsdag 23 maart 2004 in Kerkrade te arriveren. Maak gebruik van ons overnachtingsarrangement en ontmoet collega-ambtenaren. U geniet van vertier en vermaak op dinsdagavond en bent tevens op tijd (en uitgerust) op de wedstrijdlocatie !